Profile cover photo
Profile photo
Васил Тошков
4,654 followers
4,654 followers
About
Posts

Post has shared content
Тестваме Lightning плащания :)
Bitcoin Lightning Network Payments in PeerName

Post has attachment

Post has shared content

Post has shared content
http://kalin.bg/seo/google-pagerank-da-majestic-ahrefs/ - анализ на метриките за SEO силата на домейн и техните плюсове и минуси :)

Post has attachment
Как да се вместим в бюджета за обхождане на Google :)

Post has shared content
Имате #bg домейн и искате с него да излезете на чуждестранния пазар? Мисията невъзможна! Факт: Още в Google search console си пише че ако имаш .bg домейн сайта няма как да се класира добре за държави с езици като английски, немски, руски, испански и други. Когато влезеш в глобалните настройки на сайта в Google search console, ако опиташ да промениш насочването по държава за бг #домейн, си пише: вашият сайт е насочен към държавата България заради типа домейн който ползвате. Тоест, потребителю, не се опитвай да класираш този сайт за други езици (или поне не високо) 😉. Въпреки това предупреждение, на няколко пъти през годините сме правил опити да класираме такива сайтове (на наистина упорити клиенти) за чужди езици, главно за руския и англоезичния пазар. Фактите: или не се получава, или е нужен чувствително по-висок бюджет.

Необразоваността на големите бг брандове (или как се хвърлят пари за нищо): купуват бг #домейни, правят едни имиджови 2, 3 или 5 езични сайтове на тях и започват да се мъчат "да се класират" с прекрасния си dot bg домейн на външния пазар. Да не говорим и колко уеб дизайн и "seo" фирми има с подобни сайтове 😀.

Аз защо не съм купил до момента нито един бг домейн? Тъп съм или нямам пари? 😉 Не го купувам, защото ще навреди на бизнеса ми с англоезични потребители! (owned 572 domains, spend 5241 usd for domains last year)
Photo

Post has shared content
Днес разобличаваме лъжите на Google :)
Защо да не вярвате на всичко свързано със SEO, което се казва от Google? Днес разобличаваме най-големите им лъжи от близкото минало.

Post has attachment

Post has shared content

Post has shared content

Google подобряват търсенето по снимки, като използват информация от Microdata. Ще има подобрени формати, ако снимката е на продукт, видео или рецепта. Като се има предвид, че търсенето по снимки е силно подценено и рядко се оптимизира за тях, ползите за бизнесите, които се възползват, ще са много. https://webmasters.googleblog.com/2017/08/badges-on-image-search-help-users-find.html
PhotoPhotoPhoto
6.08.17 г.
3 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded