Profile cover photo
Profile photo
újHÁZ Centrum
8 followers
8 followers
About
Posts

Megújultunk. :-) Modernebb, barátságosabb külsővel várjuk minden kedves Ügyfelünket Nyíregyháza, Debreceni út 271. sz. alatti telephelyünkön. Idén már 34 éve szolgálatukban!
Add a comment...

Post has attachment
A Trend-Pont-al csak nyerni lehet! 

Az újHÁZ Centrum által meghirdetett nyereményjáték első fordulójában az egyik kedves Vásárlónk megnyerte az egyik 100.000,- Ft-os vásárlási utalványt az 5 közül! Ezúton is gratulálunk!


A 2012 és a 2013-as év sem múlt el nyeremény nélkül. Két alkalommal is ugyan az a kedves Vásárlónk nyert! 

Velünk duplán nyerhet!
Photo
Photo
2014-07-30
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Elindult első tematikus weboldalunk:  www.hoszigetelesjoaron.hu.
Az oldal kizárólag az általunk forgalmazott hőszigetelési anyagok és a hőszigetelési rendszerek bemutatásával foglalkozik. Energetikai kalkulátorunk segítségével ki tudja számolni, milyen hőátbocsátási tényezővel rendelkezik jelenlegi falazata, illetve milyen lenne, ha hőszigetelné. Hőszigetelési kalkulátorunk segítségével könnyedén összeállíthatja az Önnek legmegfelelőbb hőszigetelési rendszert, melyről egyből konkrét költségkalkulációt kaphat. Tudástárunkban hasznos információkat/tippeket kaphat a hőszigetelésről, annak kivitelezéséről és általában ebben a témakörben felmerült kérdésekkel kapcsolatban. Látogassa meg legújabb weboldalunkat és takarítson meg a hőszigetelési anyagok árából is! Nálunk minden Önről szól!
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded