Profile cover photo
Profile photo
Éva Benke
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Ha nem lennél színes rád se bagózna
Vendégblgger bejegyzés :)

Post has attachment
A témakeresés van, akinek nehéz momentum a blogolásban. Ehhez ismerned kell a célcsoportodat, tehát ezt tényleg nem tudod megúszni, mert ha mindenkihez beszélsz, senkihez nem szólsz.
A blogbejegyzésed tartalmait pedig már az ő kérdéseiknek, problémáiknak, érdeklődési körüknek megfelelően fogod tudni összeállítani. Ha te már a zárt csoportunk tagja vagy a Facebookon, akkor a múlt héten letölthetted azt az ingyenes anyagot, amelyet BLOG52 címen bedobtam. Korlátozott ideig volt elérhető, mert készül ehhez egy új online kurzus, de ennél egyenlőre nem is mondok többet ;) ...
A legfrissebb blogbejegyzésben 4 blogbejegyzés ötletet találsz, amit képző-, vagy iparművészként már el is készíthetsz a blogodban. Így az első hónapod már meg is van :)
Új blogbejegyzés itt: http://artecohouse.hu/eljen-a-tartalmas-tartalom/
http://artecohouse.hu/eljen-a-tartalmas-tartalom/

Post has attachment
Próbáld ki, hogy milyen nálunk művészetmarketinget tanulni!
http://artecohouse.hu/ingyenes/

- Érthető nyelven, 30 oldalon keresztül, ahol szükséges képernyőmentésekkel illusztrálva
- Nem csak az van leírva, hogy mit kellene csinálnod, hanem az is, hogy hogyan… lépésről – lépésre
- Olyan témákat válogattunk bele, melyeket rögtön ki is próbálhatsz a saját művészeti területeden.

Post has attachment

Post has attachment
Nagyon sok változás zajlik körülöttünk és ebből természetesen a fiatalok sem maradhatnak ki. A Magyar Ifjúság 2016 kutatásban sok szempontot vettek a kutatás nagyítója alá, de ezekből én most csak a magyar fiatalokra vonatkozó, kultúrát érintő témákat vettem ki:
- Fesztiválok
- Kávézók
- Kiállítás látogatás
http://artecohouse.hu/kultura-es-a-magyar-fiatalok-szokasai/

Post has attachment
Ez a bejegyzés azoknak a művészeknek lesz hasznos, akik a közeljövőben, a jövőben gyermeket terveznek és már művészként van vállalkozásuk, vagy éppen tervezik azt megvalósítani. Művészanyaként a családtervezés, a célok meghatározása, a távlati tervek megvalósítása reméljük ezzel az írással könnyebben fog menni.
http://artecohouse.hu/muveszeti-vallalkozas-es-csaladtervezes/

Post has attachment
Mitől van az, hogy az egyik művész sikeres lesz, a másik, aki talán még tehetségesebb is az előzőnél pedig keservesen tengeti az életét.. vagyis azért nem, mert dolgozik egy olyan munkahelyen, amit már ma otthagyna és csak az alkotásnak élne?
Talán eljött az ideje annak, hogy másként tekints a művészetre és a pénzre. Így együtt a kettőre meg még inkább másként. Versengés van ezen a területen is, és hogy ki marad fent?
Darwinra visszautalva azok maradnak életben, akik "a legtökéletesebben alkalmazkodnak a körülményekhez." Körülmények pedig mindig vannak és lesznek is. Nagyon sok apró tényezőből épülhet fel a sikeres művészeti vállalkozásod és az "ART & Business Online Magazin Magyarországban" mi ezekre a problémákra adunk válaszokat. A problémákat neked kell megoldanod, de mi veled vagyunk.
Január 17-én jelenik meg az első szám: http://artecohouse.hu/…/2017-januar-art-business-online-ma…/
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Képző-, vagy iparművész vagy?
A művészeti vállalkozásod 2017-ben máris új ötletekkel kezdheted. Új termékvonalad és termékpiramisod lehet, átgondolhatod az árazásod és, hogy miért nem keresel elég pénzt a művészeteddel. Foglalkozunk az új vevők felkutatásával és a piacaiddal, és azzal is, hogy milyen vállalkozási formában érdemes csinálnod.
Sok új ötletet tanulhatsz a művészetmarketingről, amit egyből ki is próbálhatsz. A bónuszok mellett ez az igazi értéke az ART & Business 1.0 Online Kurzusnak.
http://artecohouse.hu/kurzus/art-start-plus-art-business-online-kurzus-1-0/ Várunk a Facebook Zárt Tanulói Csoportban ART & Business Onlien Kurzus is.

Post has attachment
Néhányan kérdeztétek, hogy vajon kezdőknek is való-e az ART & Business 1.0. Online kurzus.
Érdemes beszerezni ezt az online kurzust kezdőknek is?
Igen. Érdemes. És ezt most nem azért írom, hogy meggyőzzelek valamiről, amire nincs semmi szükséged, épp ellenkezőleg: azért, mert TUDOM mennyi felesleges kört takarítasz meg, mennyi hibát kerülhetsz el, ha kezdettől fogva tudatosan alakítod ki a termékeidet, a szolgáltatásaid árát és építed fel a vállalkozásod üzleti modelljét.
Sok mindent, amit én a vállalkozásaimban a saját bőrömön tapasztaltam meg, és a tanulmányaimból emeltem be ebbe a kurzusba.
Ha fejlődni szeretnél a vállalkozásod területén, várlak itt szeretettel:
http://artecohouse.hu/courses-overview/
Photo
Wait while more posts are being loaded